Back to All Events

Business Canvas Workshop for grundercamp vinnerne 2013

  • Microsoft Lysaker bru Oslo Norway (map)

Faksmilie fra BI nettside om Gründercamp 2013
– Det beste med Gründercampen er erfaringen vi får med oss og den kule premien! Vi skal besøke Microsoft en hel dag. Jeg gleder meg til å presentere vår idé for de ansatte på deres hovedkontor. Det blir gøy! sier Beatriz Garcia Moreno.
Les hele artikkelen [her]

Som en del av premien fra Microsoft var Business Model User Group -BMUG engasjert for å kjøre workshop på vinnerlagets ide.

Det ble jobbet hektisk med forretningsmodellen i en halv dag på Microsoft kontorer

Om Gründercamp
Gründercamp er en idékonkurranse for studenter, og en læringsmetode for kreativitet og nyskaping. I løpet av en avgrenset tidsperiode skal studentene levere den best mulige løsningen på en reell utfordring gitt av en ekstern oppdragsgiver. Gründercamp skaper nye læringsarenaer.
For mer informasjon om Gründercamp se [her]