Back to All Events

Business Model Generation workshop i Oslo

  • MESH 3 Tordenskiolds gate Oslo, Oslo, 0160 Norway (map)

Velkommen til Business Model User Group møte, BMUGOslo 4.0, 11 September.
canvas_present
På forrige BMUGOslo 3.0 avvek vi fra oppskriften og hadde flere gode forelesere som fortalte om sine erfaringer med Business Model Generation (BMG). Dvs ingen lek og gruppearbeid, men spennende faglig påfyll. Denne gangen skal vi igjen lage en forretningsmodell med Business Model Generation metoden. Eller Osterwalder metoden som noen kaller den.

Det er fortsatt diskusjon rundt temaet vi tok opp “Er den tradisjonelle forretningsplanen død?”på [LinkedIn]

På BMUGOslo 4.0 skal vi følge BMUG oppskriften. Siden det å dele er viktig har vi selvsagt [delt oppskriften også].

Oslo.StartupWeekend.org
StartupWeekend arrangeres helgen 19-21 Oktober. Når din ide skal bedømmes i konkurransen med de andre på søndag ettermiddag må du kunne si hvordan du skal tjene penger på ideen din. Bli med på BMUG og få en innføring.

De som er med i BMUG.no er konsulenter, studenter, grundere, personer som jobber med forretningsutvikling internt i egen bedrift. Alle med en interesse av å skape noe. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta.

“Medlemskap i BMUG koster ingen penger, men vi forventer at du deler din kunnskap.”