Back to All Events

Fagseminar for Næringsetaten Oslo kommune

  • Fylkestingssalen til Akershus fylkeskommune 4 Schweigaards gate Oslo, Oslo, 0185 Norway (map)

Fagseminarer – få råd fra ledende fagspesialister

Vi arrangerer gjennom året flere fagseminarer viet ett spesifikt tema. Kursene holdes av spesialister innen hvert fagområde, og informasjonen presenteres slik at det blir mest mulig relevant for den som er helt i oppstarten med egen bedrift. Det koster 200,- å delta, og de fleste seminarkveldene går over en kveld, fra kl 17 til kl 20. Kveldene arrangeres i fylkestingssalen til Akershus fylkeskommune i Schweigaards gate 4 (Galleri Oslo).

Seminarkveldene er svært populære og mange blir fullbooket i løpet av kort tid. Det anbefales at du registrerer deg på vårt nyhetsbrev slik at du får varsling om aktuelle fagseminarer og start for påmelding. Du kan registrere deg ved å fylle ut navn og epost i kolonnen til høyre.

Arrangører av disse fagseminarene er Oslo kommune og  Akershus Fylkeskommune.

Fagseminar om forretningsutvikling 8. oktober
Mandag 8. oktober kl 17-20 kan du få en innføring i hvorfor man bør utvikle en forretningsmodell for sitt foretak, og hvordan dette kan gjøres. Seminaret er gratis, og krever forhåndspåmelding. Det er plass til 50 personer.

Metodikken som brukes er Osterwalders metode for å lage forretningsmodell, – en metode som i dag brukes over hele verden med stor suksess og som de siste par år også fått god utbedring i Norge. Metodens styrke ligger i at den på en enkel måte hjelper forretningsutviklere å tenke på alle viktige ting som må med før en virksomhet etableres.

Foredragsholder Harald Platou er siviløkonom og har i mange år vært daglig leder i selskaper i Norge og Belgia. De siste 10 år har han utviklet og avholdt kurs for flere enn 50 norske selskaper og har brukt Osterwalders Business Model Generator for både grundere og etablerte selskaper.

Foredragsholder Terje Christensen har  bakgrunn som softwareutvikler. Han har jobbet som prosjektleder, konsulent, arkitekt innen utvikling for store og små virksomheter i 20 år. Han har grundererfaring, og har både lykkes og mislykkes med å starte selskaper.
For tiden organiserer han Business Model User Group (www.BMUG.no) og har satt seg fore å få kunnskapen om forretningsmodellering ut til grundere og innovatører i Norge. For som han sier det “..hadde jeg kunnet dette før, så ville jeg ha gjort færre feil og kommet raskere til målet.”

Arrangører er Servicekontoret for næringslivet, Akershus Fylkeskommune, Fylkesmannen i Oslo og Akershus og Innovasjon Norge.

Tid: mandag 8.oktober kl 17.00 – 20.00
Sted: Akershus Fylkeskommune, fylkestingssalen. Galleri Oslo, Schweigaards gt. 4, rett innenfor inngangen når du kommer over broen fra Oslo Sentralstasjon.

Det er plass til 50 personer. Arrangementet er gratis og krever forhåndspåmelding.

Link til Næringsetaten Oslo Kommune