Back to All Events

Forretningsmodell Workshop @ Global Entrepreneurship Week i Bergen

  • Regus Bergen 209 Strandgaten Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Fokus på hva du skal skape og hvem du skal ha som kunder
Pris: Gratis (normal pris er 650 NOK per person)

Maks. person: 25

Agenda
Teorien bak Business Model Generation
Praktisk gruppearbeid med modellen
Hvordan presentere forretningsmodellen
Totalt 2 timer – all action !

Du lærer hvordan du enkelt beskriver: hvilke kunder du leverer til, hva du leverer, hvordan du skal nå kundene og beholde dem når du først har fått dem. Og ikke minst hvordan du skal tjene penger på dem.
Hvem kommer
Man kan ikke ha kun en ingrediens i et smakfullt måltid. Man må ha forskjellig krydder. Vi skal ha en blanding av erfarne forretningsutviklere, grundere og studenter. Meld deg på nå og vi bekrefter til deg.

Hvorfor forretningmodell?
Ikke kast bort tiden din – den er det mest verdifulle du har Er det noen som forteller deg at du skal lage en forretningsplan før du kan starte på din ide. De har feil. Ikke kast bort tiden din.


Om oss
Vi vet hvordan vi lærer deg å lage forretningsmodell Vi har kurset over 1000 personer i Business Model Generation (BMG) siden 2012. Vi har eksportert måten vi lærer det bort på til Polen, Ungarn, Australia og Tyskland. Vi vet det fungerer og det er gøy og engasjerende å delta enten du er student, grunder eller forretningsutvikler i et større selskap. Les oppskriften vår her

Feedback fra tidligere workshops


“…the workshop helped us to find valuable niches in an extremely competitive market, and also how to make innovative products to target our specific target groups. A workshop might be the most valuable time and money spent on your company.”
Andreas Ursin Hellebust Producer and founder, Oslofilm AS   Vi har hjulpet mange grundere med deres ide. Se OsloFilm og flere andre case her